+324 94 06 70 70

 

romain.janssen@hotmail.com

Wij zijn een bedrijf genaamd Play City.

Wij zijn gevestigd in Maasmechelen, in de buurt van Genk en kort bij de grens van Nederland.

Alles wordt geleverd aan huis, opgebouwd en afgebroken. Dit alles wordt gedaan met een team die jarenlange ervaring heeft.

 

Romain Janssen is ooit op het idee gekomen om te beginnen met het verhuur van springkastelen. Na een 10-tal jaren, zijn we op het punt gekomen dat we bijna 20 springkastelen hebben, alsook zijn we verder uitgebreid naar partytenten - service - popcornmachines - ...

De huurder is verantwoordelijk voor ongevallen, diefstallen en beschadigingen aan het toestel.

Het is daarmee ook verboden op de wanden van het springkasteel te kruipen, alsook is het verboden met schoenen het springkasteel te betreden en tenslotte is het ook verboden om eten en drinken te nuttigen op het springkasteel.

 

Let er ook op dat er geen scherpe voorwerpen op het springkasteel belanden, het kan fatale gevolgen hebben voor het stof dat het springkasteel vormt. Zeer moeilijk om te repareren!

 

De weersituatie bepaald uiteraard alles of het springkasteel gebruikt kan worden ja of neen. Bij slecht weer zoals rukwinden, regen, sneeuw of onweer, gaan wij er van uit dat u de motor van het springkasteel uitzet en het springkasteel leeg laat lopen. Wanneer er te veel wind en/of regen aanwezig is op de dag van de reservatie, wordt het geannuleerd! De motor mag u dan ook nooit afdekken voor de regen, dan is er kans op brandgevaar!

 

We willen niet dat één van uw kapoenen zich gaat bezeren door ongelukken die er kunnen gebeuren. We hopen dit te kunnen vermijden, daarmee dat er steeds een volwassene aanwezig moet zijn zodat hij/zij direct kan ingrijpen!

 

De betaling wordt altijd bij de levering afgerekend!

 

Het springkasteel wordt altijd proper geleverd en we hopen dat u dat respecteerd. Maar als u ziet dat het springkasteel beschadigd is, kan u ons het beste contacteren zodat wij het zo snel mogelijk kunnen repareren!

 

 

Website Jessica Janssen - Play City, Boudewijnlaan 81 - 3630 Maasmechelen, België