+324 94 06 70 70

 

romain.janssen@hotmail.com

We werken uiteraard niet alleen, we hebben een aantal andere partners waarmee we samen werken. U kan ook altijd contact met hen opnemen voor meer informatie! Daarmee dat we ook de contactgegevens van onze partners vermelden.

+324 74 84 55 85

+324 77 60 92 27

Frituur aan huis - 't Hamburgertje

Frietwagen - Hamburgerwagen - Pastawagen - ... aan huis of op locatie.

Frieten / snacks / pasta / hamburgers / broodjes / ...

Wij garanderen u de beste prijs en de beste kwaliteit! Ergens anders toch goedkoper gevonden? Laat het ons dan weten.

De perfecte frituur aan huis voor een verjaardag, communie, bruiloft of andere feesten! Beschikbaar in Limburg en daar buiten!

Ruim 20 jaar ervaring in het frituren!

+324 72 94 73 24

@desnackcar

Rijksweg 230 - 3630 Maasmechelen, België

Frituur aan huis "De Snackcar"

Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Ik kom naar u toe, ook aan huis! Heel Belgie en Nederland.

Frituur aan huis - De Snackcar

Kindergrimie Veevee

Ik, Veerle tover met plezier je kleine kapoen om in een tijger, Spiderman, monstertje, elfje, bloemenprinses, en nog zeer veel meer! Alsook kan je bij mij terecht voor het plaatsen van glittertattoos! En dit niet alleen bij je kleine kapoen, maar ook bij volwassenen!

Ik beschik zeker en vast over de nodige kennis, maar de honger naar meer is er nog steeds! Ik ben dan ook opzoek naar nog meer interessante workshops om te volgen en om bij te leren!

De schminkproducten zijn gemaakt op waterbasis en dus makkelijk te verwijderen, dus daar moet u zich alleszins geen zorgen om maken!

Je kan me boeken voor een kleine of een grote verjaardagsfeest - babyborrel - trouwfeesten - ... Maar je kan ook bij mij terecht voor Halloween of carnaval!

@kindergrimieVeeVee

veerle@kindergrimeveevee.be

info@kindergrimeveevee.be

facepaint_veevee

+324 79 48 17 01

Helven Events

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral verdiept in reclame - evenementen - entertainment - animatie.

 

Kinderanimatie: kookfeestjes - schminken - glittertattoo's - clowns - gekke haren kapsalon - kinderdisco - schmink en balonnenpiet - balonnenclown - ...

 

Bekijk onze website, Facebookpagina, ... voor nog meer informatie!

info@helvenevents.be

helven_events

+3289 76 40 13

Prik en Tik is een grote drakenhal gelegen in Maasmechelen. U kan hier terecht voor alle soorten speciale bieren - bekende bieren - frisdrank - sterke dranken - ...

Alsook zijn we altijd bereid om prachtige geschenkmanden te maken voor u!

 

Hou onze Facebook-pagina in de gaten voor leuke wijndagen - bierdagen - acties!

Prik & Tik Maasmechelen

JMC Drinks

Zandstraat 21A - 3630 Maasmechelen, België

Pauwengraaf 10 - 3630 Maasmechelen, België

+3289 77 11 58

info@jemballon.be

Jem is een zaak gespecialiseerd in de versiering van een verjaardag! Zo kunnen ze u helpen met ballonnen in alle soorten, kleuren, groottes! Maar ook tijdens een Europees Kampioenschap van de voetbal kunnen ze u helpen met de perfecte versiering voor uw favoriete land!

Jem Ballon

+324 75 32 71 42

raeven.jh@skynet.be

La Gelateria is een bedrijf dat zich bezig houdt met het lekkerste wat er is, ijs! Ze zijn vooral gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk verse roomijs! Ze verwerken hun product ook in ijstaarten (voor alle evenementen!) zoals een communie - verjaardag - feestdagen - ... !

La Gelateria

DJ Ke-vin

DJ Ke-vin is een top DJ uit Limburg! Hij speelt op alle evenementen van een Sweet 16 tot een old-school party met de liedjes van vroeger! Buiten de muziek is hij ook in staat voor de verlichting te zorgen! En dat allemaal voor een zeer vriendelijke prijs! Je kan steeds contact met hem opnemen met de volgende contactgegevens.

Beerensheuvelstraat 33 - 3630 Maasmechelen, België

+324 72 69 47 53

Foodtruck aan huis komt met veel plezier uw feestje op gang brengen! En dat doen ze aan de hand van lekkere snacks en hamburgers! Bekijk nu ook hun prachtige website, voor meer contact op te nemen of om meer informatie te vinden!

Foodtruck aan huis

 

Website Jessica Janssen - Play City, Boudewijnlaan 81 - 3630 Maasmechelen, België