+324 94 06 70 70


romain.janssen@hotmail.com

Play City

Samen met de klant bespreken we wanneer we onze producten komen brengen en halen.

Alsook zorgen we er voor dat het springkasteel proper is. Moest er dan toch iets mankeren aan ons springkasteel, moet u het ons zeker en vast melden!

Bij slecht weer overleggen we met de klant of de bestelling door gaat, het zou zonde zijn van het geld moest het toch doorgaan en regenen...

Romain Janssen

Een 10-tal jaar geleden zijn we op het idee gekomen om springkastelen te verhuren. Na zoveel jaren zijn we uitgegroeid naar een aantal springkastelen - partytenten - service - popcornmachines - en nog veel meer!


En zelfs na zo'n lange periode doen we het nog steeds met enorm veel plezier om de kinderen gelukkig te maken met een springkasteel! Want daar doen we het uiteindelijk voor.

De springkastelen

Wij hebben een zeer ruim aanbod aan springkastelen. We hebben er voor jongens en voor meisjes. Voor een betere overzicht moet u op "aanbod" klikken boven aan het scherm.

We zorgen ervoor dat het springkasteel proper is wanneer we het brengen.

Zo kunnen de kinderen genieten van het springkasteel!


We verwachten wel dat de kinderen respect tonen en niet op de randen van het springkasteel klimmen en/of het springkasteel betreden met schoenen.

Overeenkomst

De huurder is verantwoordelijk voor ongevallen, diefstallen en beschadigingen aan het toestel.

Het is daarmee ook verboden op de wanden van het springkasteel te kruipen, alsook is het verboden met schoenen het springkasteel te betreden en tenslotte is het ook verboden om eten en drinken te nuttigen op het springkasteel.


Let er ook op dat er geen scherpe voorwerpen op het springkasteel belanden, het kan fatale gevolgen hebben voor het stof dat het springkasteel vormt. Zeer moeilijk om te repareren.


De weersituatie bepaald uiteraard alles of het springkasteel gebruikt kan worden ja of neen. Bij slecht weer zoals rukwinden, regen, sneeuw of onweer, gaan wij er van uit dat u de motor van het springkasteel uitzet en het springkasteel leeg laat lopen. Wanneer er te veel wind en/of regen aanwezig is op de dag van de reservatie, wordt het geannuleerd. De motor mag u dan ook nooit afdekken voor de regen, dan is er kans op brandgevaar.


We willen niet dat één van uw kapoenen zich gaat bezeren door ongelukken die er kunnen gebeuren. We hopen dit te kunnen vermijden, daarmee dat er steeds een volwassene aanwezig moet zijn zodat hij/zij direct kan ingrijpen.


De betaling wordt altijd bij de levering afgerekend.


Het springkasteel wordt altijd proper geleverd en we hopen dat u dat respecteerd. Maar als u ziet dat het springkasteel beschadigd is, kan u ons het beste contacteren zodat wij het zo snel mogelijk kunnen repareren.Website Jessica Janssen - Play City, Boudewijnlaan 81 - 3630 Maasmechelen, België