+324 94 06 70 70


romain.janssen@hotmail.com

We werken niet alleen, we hebben een aantal partners waarmee we samen werken. U kan ook altijd contact met hen opnemen voor meer informatie! Daarmee dat we ook de contactgegevens van onze partners vermelden.

Frituur aan huis - 't Hamburgertje

Frietwagen - Hamburgerwagen - Pastawagen - ... aan huis of op locatie.

Frieten / snacks / pasta / hamburgers / broodjes / ...

Wij garanderen u de beste prijs en de beste kwaliteit!

Frituur aan huis - De Snackcar

Frituur aan huis "De Snackcar"

Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Ik kom naar u toe, ook aan huis! Heel Belgie en Nederland.

+324 72 94 73 24

Tipi Nights by V.

Dé animatie voor uw kleine kapoen. Veerle tovert graag uw kindjes in een prinses of een monster, maar buiten schmink heeft ze ook glittertatoos. Ze kan een hele dag langskomen, maar ook voor Halloween of carnaval! Maar buiten de kindjes kan ze ook volwassenen schminken.

https://www.facebook.com/TipiNightsbyV/

Helven Events

Kinderanimatie: kookfeestjes - schminken - glittertattoo's - clowns - gekke haren kapsalon - kinderdisco - schmink en balonnenpiet - balonnenclown - ...

Prik & Tik Maasmechelen JMC Drinks

Prik en Tik is een grote drakenhal gelegen in Maasmechelen. U kan hier terecht voor alle soorten speciale bieren - bekende bieren - frisdrank - sterke dranken - ...

Alsook zijn we altijd bereid om prachtige geschenkmanden te maken voor u!

+3289 76 40 13

La Gelateria

La Gelateria is een bedrijf dat zich bezig houdt met het lekkerste wat er is, ijs! Ze zijn vooral gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk verse roomijs! Ze verwerken hun product ook in ijstaarten (voor alle evenementen!) zoals een communie - verjaardag - feestdagen - ... !

Foodtruck aan huis

Foodtruck aan huis komt met veel plezier uw feestje op gang brengen! En dat doen ze aan de hand van lekkere snacks en hamburgers! Bekijk nu ook hun prachtige website, voor meer contact op te nemen of om meer informatie te vinden!


Website Jessica Janssen - Play City, Boudewijnlaan 81 - 3630 Maasmechelen, België